Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Ośrodek Wypoczynkowy Amber

Adres obiektu Piastowska 39, 72-344 Rewal
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.6
Wyposażenie 4.0
Czystość 4.0
Lokalizacja 5.0
Obsługa 4.5
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-10 z 13

 
 

Christian aus Dortmund
Dodano: 2016-07-08
Pobyt od: 2016-06-18 do 2016-07-02 IP: xx.232.123.250
 
 
 

spedzilismy znowu ladny urlop w Amber joz 8 raz i jak zwykle ladnie przyjemna admosfera no i wlasciciele jak kazdego roku bardzo mili. polecam serdecznie---


 
 

Halina
Dodano: 2013-08-12
Pobyt od: 2013-07-20 do 2013-08-03
 
 
   

Serdecznie dziękujemy i podziwiamy cały personel. Wspaniały, zadbany pensjonat. Dostęp do basenu, bardzo dobra lokalizacja! Wakacje udane na 100%. Dziękujemy !!!!!


 
kasia i adam gdańsk
Dodano: 2011-09-01
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-13
 

witam !!! chciałam się podzielić swoją opinią. super ośrodek dla rodziny z dziećmi, basen super sprawa w domkach czysto i schludnie nic nam niebrakowało choć pogoda była kiepska jednak ja polecam gorąco


 
tirysci z bielawy
Dodano: 2011-08-27
Pobyt od: 2011-08-23 do 2011-08-27
 

serdecznie dziękujemy i podziwiamy cały personel. wspaniały pensjonat. dostęp do basenu, bardzo dobra lokalizacja!


 
Mateusz
Dodano: 2011-08-17
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-07
 

HAHAHA jak sądzę to ty Marek postanowiłeś odpowiedzieć na zarzuty i widzę że nas pamiętasz, tak wie zaliczki nie chciałeś oddać a co to że po paru godzinach za 1 dobę Ci zabuliliśmy a ty reszt zdzierusie oddać nie chciałeś, a basen podgrzewany o 1 jeden stopień więcej od temp. powietrza, to jest żałosne zdzieracie z ludzi kasę a blizej morza można duzo taniej coś wyhaczyć, tak więc nie bądź śmieszny, bo kiedyś możesz za to dostać juz od Nas powinieneś dostać.


 
Amber
Dodano: 2011-08-15
Pobyt od: 2011-08-08 do 2011-08-14
 

Postanowiłem, że odpowiem na zarzuty Mateusza. Prowadzimy ośrodki od 25 lat, ale z takim chamstwem się nie spotkaliśmy do tej pory. Jeżeli ktoś wchodzi na pokój czy domek i mu się nie podoba to zawsze zwracamy zailczkę, a niep rzychodzi po paru godzinach i mówi, że warunki nie takie. Basen jest podgrzewany od tego roku przez pompę ciepła. Nie będę komentował innych rzeczy. wystarczy spojrzeć na nasze opinie. Całe szczęście, że taka patologia jak ci ludzie zdarza się raz na lata. Pozdrawiamy wszystkich zadowolonych wczasowiczów.


 
Mateusz
Dodano: 2011-08-14
Pobyt od: 2011-08-06 do 2011-08-07
 

A ja nie polecam, te ich domki to jakaś patologia koleś ciągnie za to 330 zł za dobę a w domku śmierdzi płytą pilśniową, brudna lodówka, ogólny syf, koleś w dodatku przez telefon powiedział że będzie Pan zadowolony, tak więc polecam cos na ul. klifowej dużo taniej nawet po 100 zł za dobę i oczywiście luksus, a tu ten cały Marek zdziera za ten śmieszny basen który nie jest podgrzewany, także to porażka, ja sobie znalazłem pokój na klifowej w OW Skrzat i ogólnie byłem zadowolony, bo ten koleś nie chciał mi jeszcze oddac zaliczki 1400 złoty, mało do bitwy nie doszło bo właściciel miał wypite, nie polecam tego syfu


 
Marzena
Dodano: 2011-07-20
Pobyt od: 2011-07-10 do 2011-07-17
 

Witam.Chciałam polecieć wszystkim obiekt. Super sprawa zwłaszcza co do rodzin z dziećmi. Właściciele bardzo mili i uprzejmi. Basen i plac zabaw. Polecam i dołączam do grona zadowolonych lientów


 
Dorota
Dodano: 2011-07-20
Pobyt od: 2011-07-02 do 2011-07-09
 

Witam, dlaczego pozytywne recenzje są tylko z 2009 roku? Owszem ośrodek zadbany ale plac zabaw mały. W brodzikach czarne plamy pleśni. Co do właścicieli to też nie zrobili na mnie miłego wrażenia, sztuczny uśmiech. Pozdrawiam


 
Elżbieta
Dodano: 2010-07-04
 

Witam wszystkich chcących wspaniale wypocząć w Ośrodku Wczasowym "AMBER" w Rewalu!!! Tam kolory pieszczą nasze zmysły - zieleń "soczystych" trawników,"burza" białych i różowych kwiatów, bękit wody w basenie i brodziku dla dzieci.Można pływać,grilować, jeździć na rowerach,wylegiwać się na leżakach przy basenie. Do plaży blisko,w sklepikach wszystko. Czyściutko,bezpiecznie, wygodne łóżka(bardzo ważne!!!) Dla rodzin z dziećmi marzenie, bezdzietnych także. Właściciele bardzo serdeczni.POLECAM JAK NAJBARDZIEJ!!!. CHCIAŁABYM MÓC JEŹDZIĆ TAM CO ROKU.


Opinie 1-10 z 13

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie